Info

Öppettider

13.00 – 01.00

Mat & dryck

Det kommer finnas mat & dryck till försäljning på festivalen. Det är ej tillåtet att med egen alkohol eller picknick in på festivalområdet.

Åldersgräns

18 år. 13 år i målsmans sällskap

Barn

Vill du att ditt barn ska få uppleva lite grym livemusik? Inga problem. Även personer under 18 år är givetvis supervälkomna på Gainesville i målsmans sällskap. Dessutom kommer barn under 13 år in gratis. Däremot får de under 13 år endast traska runt på vissa delar av festivalområdet – bland annat inte precis framför scenen. Så ta med ditt barn och dela på en fin festivalupplevelse!

Hitta hit

Gainesville äger rum på Strömsholmen mitt i centrala Eskilstuna.

Om det regnar:

Det är OK att medta paraply

Sittplatser:

Bring your own chair! Till Gainesville Eskilstuna får man ta med sin favoritstol att sitta på.

Tillgänglighet för permobil eller rullstol:

Vi kommer att ha ett upphöjt område framför stora scenen specifikt avsett för permobil, rullstol eller andra funktionshinder. Ledsagare med bevis går givetvis in gratis på Gainesville.

Biljetter:

Ni hittar biljetter här. Vi är en liten festival med små resurser så köp gärna förköp och printa ut din biljett så blir det smidigare för alla! Vi tar dock kort, swish och kontanter i kassan på plats.

Företag eller större grupper:

Kontakta oss om ni är ett företag eller en större grupp som vill köpa biljetter så hjälper vi er gärna. Maila oss på info@gainesville.se

Fotografering:

Det är tillåtet att använda sig utav sin mobilkamera och vanlig kamera. Tagga gärna era bilder med #gainesvillefestival. Professionella kameror är inte tillåtet utan tillstånd från Gainesville Festivalen.

Sociala medier:

Facebook

Instagram

Twitter

Pressackreditertingar:

Vänligen kontakta info@gainesville.se för alla press eller övriga ackrediteringsfrågor.

Övriga frågor:

Tveka inte att höra av er till info@gainesville.se så svarar vi såfort vi kan